< Back

Er du klar til at byde på fremtiden?25-06-2020 - 15:44

I dag torsdag den 25. juni kl. 17.00 åbner Dansk Varmblods online følauktion for de første bud på 23 spændende føl. Er du interesseret i et føl, er der mulighed for at reservere en af de få publikumspladser på Blue Hors, hvor den endelige auktion finder sted på søndag

See below for English

I et samarbejde mellem Dansk Varmblod og hingstestationen Blue Hors kommer en perlerække af dressur- og springbetonede føl af høj kvalitet på en streaming-auktion, som afsluttes søndag den 28. juni kl. 15.00, hvor føllene kommer under hammeren på Blue Hors.

 

I dag torsdag den 25. juni kl. 17.00 åbner online-auktionen for de første bud på de 23 fremragende føl, som du kan se her i den komplette kollektion.

 

 

Enkelte pladser i hallen

 

Der er under selve auktionen søndag eftermiddag et begrænset antal tilskuerpladser i auktionshallen, som kan forhåndsreserveres.  Er du interesseret i et føl, og vil du gerne have en god eftermiddag på Blue Hors, så kontakt Louise Ringsbo på lrb@varmblod.dk eller telefon 61679493.

 

 

 

Ready to bid on your future horse?

 

As of today, Thursday, June 25, you can place your offers on the Danish Warmblood online foal auction of 23 selected foals of high quality. The foals will go under the hammer at Blue Hors on Sunday afternoon at 3 pm CEST.

 

A limited number of seats are available at the auction at Blue Hors. If you are interested in booking a seat, then please feel free to contact Louise Ringsbo at lrb@varmblod.dk or +45 61679493.

< Back

Presented by

Dansk Varmblod

Info

Følg os på Facebook Følg os på Facebook
Be member