Klubmodul henter siden
Følskue region 1 - 2022
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.

Vær opmærksom på at det er føllet der skal tilmeldes, ikke moderen. Har føllet endnu ikke fået sit ID nummer, så klik på den røde bjælke længere nede, hvor der står "mangler registreringsnummer" og indtast oplysningerne. Herefter klikker du på "gem indtastning" før du går videre.

Det er muligt at få eksteriørkåret hoppen samme dag, som føllet er tilmeldt følskue.

Se regler for følskue HER

Eliteskue: VIGTIGT vær opmærksom på at Eliteskuet er underlagt FEIs vaccinationsregler, da det afholdes i forbindelse med VM. Reglerne følger som udgangspunkt DRFs vaccinationsregler som alle vores arrangementer jo i forvejen er underlagt, med den undtagelse at sidste vaccination skal være givet tidligst et halvt år før og senest 8 dage før ankomst til pladsen. Der vil være vaccinationskontrol til Eliteskuet. Har hesten ikke fulgt det ellers pålagte vaccinationsprogram skal den således startes op allersenest 30 dage før ankomst til Eliteskuet for at kunne deltage i arrangmentet. Læs mere på vores hjemmeside HER

Det understreges at til alle andre arrangementer er DRF’s vaccineregler gældende.

Arrangementet afholdes indendørs.

Auktion
På tilmeldingsblanketten til følskue, kan du også tilmelde til besigtigelsen til Elitefølauktionen. Dette er gratis. Årets auktionskollektion bliver udtaget på følskuerne. Auktionsudvalget besigtiger føllet, når den er på ring, i forbindelse med følskuet.

Afkomssamling
Tilmelding sker på mail til Lene Rasmussen på lr@varmblod.dk med angivelse af stamhoppens navn og ID-nummer samt afkoms navne og ID-numre. Prisen er kr. 500,- eks. moms (kr. 625,- inkl. moms) som overføres til mobilepay 53446 eller bank-overførsel til Middelfart Sparekasse, konto-nr.: 1687 3230849764. 

Tilmeldte
Tilmeldingsfrist
11.07.2022
Tidspunkt
23.07.2022 kl. 08.00 - 23.07.2022 kl. 16.00
Sted
Vallensbæk Rideakademi
Springbetonet
Dressurbetonet
Eksteriørkåring af hoppe med føl tilmeldt følskue
Opstaldning
Total
Fremviser*:
Jeg ønsker mit føl besigtiget til auktion*:
OBS Eliteskue vaccinationsregler*:

Nyheder

Sponsorer