Dansk Varmblods Hingsteliste

I Hingstelisten er der mange muligheder for søgninger, eksempelvis ejer, de forskellige indekstal, kølesæd, frostsæd etc. Det er håbet, at både hingstelisten og hingstestambogen er et godt redskab for hoppe-ejeren der søger en hingst og for alle andre der blot vil holde sig orienteret om Dansk Varmblods hingste.

HINGSTELISTE


I vores elektroniske Hingsteliste er hver hingst præsenteret med al den nødvendige information omk. afstamning, følbedømmelser, indekstal mm, kontaktpersoner med direkte link til hingsteholderens mail og hjemmeside hvis yderligere information om bedækningsrater mm. ønskes og selvfølgelig op til flere billeder. Der kan ligeledes linkes til HesteData, hvor man kan finde endnu flere oplysninger om hingsten, hans konkurrenceresultater, afkom, uddybende info om indekstallene mm.
Du kan se Hingstelisten via nedenstående link.

Hingstelisten indeholder pt. alle hingste tilmeldt dette bedækningsår.
Hingstene tilmeldes ofte først i løbet af foråret (marts-maj), hvorfor man først herefter kan se hvilke hingste der reelt er tilmeldt året liste.


De kårede hingste skal hvert år tilmeldes Dansk Varmblods hingsteliste. Der kommer en ny hingsteliste hvert år og den er klar primo april.

OBS: Vær opmærksom på, at den hingst du vælger at benytte, skal stå på Dansk Varmblods hingsteliste i ifolingsåret, da du ellers kan få ekstra omkostninger i form af gebyrer i forbindelse med at få registreret afkom som et Dansk Varmblods føl.
Vær opmærksom på at hingste i Stambogen ikke nødvendigvis er godkendt til avl i det aktuelle år, så tjek altid om de er tilmeldt Hingstelisten.

På nedenstående link kan du se hvilke hingste der er tilmeldt Hingstelisten i dette bedækningsår.

START SØGNING I DANSK VARMBLODS HINGSTELISTE HER

Nyheder

Sponsorer