Klubmodul henter siden
Reg. 4: Eksteriørkåring samt 2-års bedømmelse – dressur og spring, Bøgegården
Tilmeldingsfrist er overskredet
Tilmelding til Dansk Varmblods eksteriørkåring samt bedømmelse af 2-års dressur- og springbetonede hopper hos Bøgegården

Information om arrangementet:
Vær opmærksom på at hoppens registrerede ejer skal være medlem af Dansk Varmblod for at stille til kåringer og besigtigelser. Er tilmelder ikke ejer, noteres ejeren under bemærkninger. Navnet skal være det navn eller stutterinavn, som ejer er registreret med i Dansk Varmblods medlemsdatabase.

Hoppens bedømmelse sendes elektronisk efter fremvisningen til den mail, der er tilknyttet den registrerede ejer i Hestedatabasen. Det er derfor vigtigt at have opdateret ejerforhold og mailadresse hos Seges, når du tilmelder. Den registrerede ejer kommer til at stå som fremstiller.

Hoppestammer:
I onlinekataloget bliver der noteret præstationer i hoppestammen hos den enkelte hoppe. Info hertil kommer fra Hestedatabasen. Det er således resultater opnået i dansk regi, vi har tilgang til.

Er der internationale resultater opnået af afkom efter mor, mormor eller oldemor svarende til min. B-status, kan det noteres i bemærkninger og dokumentation sendes til ap@varmblod.dk. B-/A-/S-status opnået i indeværende år er ikke altid opdateret i hestedatabasen. Har I viden om ændret status i afkom, kan disse også noteres i bemærkninger. DV forbeholder sig ret til at sortere i indsendte data.

Fit to Compete
På årets dommerkonference var dommerne enige om, at alle heste, som kommer til et skue eller en kåring skal være klar til fremvisning, populært kaldet ”Fit to compete”. Er de ikke det, kan bedømmelsen ikke gennemføres – uanset om det drejer sig om en hoppe, der stiller til kåring, eller en hoppe, der medbringer føl til følskue. 

Kontaktperson for regionen samt opstaldning:
Victoria M. Johnsen
Tlf: 30 66 60 61
Mail: Vico-sk@hotmail.com

Bestilling af boks:
https://varmblod.dk/cms/ProfileEventEnrollment.aspx?EventID=2424

Bokspriser: 400 kr. inkl. moms - Først-til-mølle. Der er kun 14 bokse.

Beløbet er inkl. moms

Dansk Varmblod
Vilhelmsborg Alle 1
8320 Mårslet
Cvr: 26682312

Tilmeldte
Tilmeldingsfrist
13.05.2024
Tidspunkt
25.05.2024 kl. 08.00 - 25.05.2024 kl. 18.00
Sted
Bøgegården
Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram