Dansk Varmblod nu på Hippomundo

Dansk Varmblod er nu tilkoblet en af de store, internationale digitale platforme i hestebranchen, Hippomundo, og her gemmer sig et sandt skatkammer af informationer og statistik.

Dansk Varmblods hovedbestyrelse har besluttet at lade data for Dansk Varmblodsheste indgå i den internationale, digitale platform Hippomundo. Den platform giver avlere og ryttere mulighed for at følge hestes resultater i udlandet. Den er spækket med interessant statistik, og giver avlere en godt overblik over avls- og sportsdata fra hele verden.

Også selvom du har den bedste hest i verden eller hvis du er den bedste rytter af f.eks. unge heste, er det nødvendigt, at verden ved, hvordan man når frem til dig, og derfor har Hippomundo lanceret kontaktsiderne, dit personlige visitkort på Hippomundo.com. Hvis din kontaktside er aktiveret, vises et farvet ikon foran hesten (som ejer), foran dit navn som opdrætter eller foran dit navn som rytter.

Hver gang en af de heste, du har opdrættet opnår en placeringer, kan du desuden få besked via e-mail.

Hippomundo tilbyder adskillige tjenester. For eksempel er der den "bedste kombination til din hoppe"-service. Baseret på millioner af data databasen, udarbejder Hippomundo en rapport, der kan hjælpe med at vælge den rigtige hingst.

Du kan også sætte heste til salg på Hippomundo, og da Hippomundo har besøgende fra hele verden, er chancerne for at finde en køber bestemt ikke ringe.

Fra den 1. januar og to uger frem har alle Dansk Varmblods medlemmer en gratis fri prøveperiode, hvor man kan surfe rundt på Hippomundo.com og få et indtryk af, hvad den platform kan tilbyde.

DANSK VARMBLODS SPORTSRESULTATER PÅ HIPPOMUNDO

Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram