Koncept for Egnethedstest

Har du en 4-års Dansk Varmblod registreret hest, kan du deltage i Dansk Varmblods Egnethedstest med mulighed for udtagelse til Unghestechampionatet i Herning. 

I overordnede træk gælder:

Arrangementerne foregår indendørs og er disciplinopdelte i springning og dressur. Det er tilladt at starte hesten 2 gange i samme disciplin. Højeste samlede resultat vil være gældende.
Springhestene bedømmes i springning med rytter på en bane
Dressurhestene bedømmes i gangarter med rytter og rider på dommerens anvisninger
Dommernes karakterer følges af en kommentering
Der udarbejdes en liniær registrering på dressurhestenes gangarter.
Der udtages 1 hest pr. 15 samlede på hver plads. I dressur suppleres herefter op til 50 heste efter point på landsplan. I spring suppleres op til 40 heste efter point på landsplan.
Tidligere eksteriørkårede hopper kan tildeles ”R”, såfremt de opnår min. 700 point i springning eller dressur. Husk at du slev skal informere Dansk Varmblods sekretariat om det. Mail:lr@varmblod.dk
Hvis man har en hoppe som skal starte Egnethedstest, er det muligt at få den en-dommer-kåret samme dag som egnethedstesten. Omkåring er ikke en mulighed denne dag. Hvis man ønsker sin hoppe kåret skal man være medlem af Dansk Varmblod. Kåring bestilles ved at kontakte Lene Rasmussen på mail. lr@varmblod.dk
Egnethedstest følger Dansk Varmblods almindelige bestemmelser


Tilmeldingsfristen er d. 1. oktober.
Tilmelding til egnethedstesterne sker nemt og hurtigt via vores elektroniske tilmeldingsblanket, som findes HER
Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram