Klubmodul henter siden
Reg. 7 Følskue spring og dressur Brønderslev
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.

Tilmelding til Dansk Varmblods følskue af dressur- og springbetonede føl samt eksteriørkåring af hopper med føl tilmeldt følskuet hos Brønderslev Rideklub

Information om arrangementet:
Vær opmærksom på at føllets registrerede ejer skal være medlem af Dansk Varmblod for at stille til kåringer og besigtigelser. Er tilmelder ikke ejer, anføres det navn eller stutteri-navn under bemærkninger, som er ejer af hoppen og er medlem af Dansk Varmblod.

Føllets bedømmelse sendes elektronisk efter fremvisningen til den mail, der er tilknyttet den registrerede ejer i Hestedatabasen. Husk derfor at have opdateret ejerforhold og mailadresse hos Seges når du tilmelder. Den registrerede ejer kommer til at stå som fremstiller.

NYT: Føllene skal ikke som tidligere meldes til iagttagelse til auktion. Auktionsudvalget er til stede ved alle følskuer og iagttager alle føl. Auktionsudvalget henvender sig på dagen til de føl de ønsker med på Elitefølauktionen. Alle er velkomne til at tage kontakt til Auktionsudvalget på dagen. 

Kontaktperson for regionen:
Lene Larsen
Mail: dyrlaegelenelarsen@gmail.com
Tlf: 51 93 92 11

Opstaldning:
Pris: 625,- kr. inkl. moms.
Bestilles senest: Den 14. august 2023.
Gebyr indbetales på konto: 1687-3231072348.
Kontakt: Niels Jørgen Johansen, mobil 21 23 74 16
E-mail: joetophoej@gmail.com

Prisen er inkl. moms

Hoppestammer:
I onlinekataloget bliver der noteret præstationer i hoppestammen hos den enkelte hoppe. Info hertil kommer fra Hestedatabasen. Det er således resultater opnået i dansk regi, vi har tilgang til.

Er der internationale resultater opnået af afkom efter mor, mormor eller oldemor svarende til min. B-status, kan det noteres i bemærkninger og dokumentation sendes til ap@varmblod.dk. B-/A-/S-status opnået i indeværende år er ikke altid opdateret i hestedatabasen. Har I viden om ændret status i afkom, kan disse også noteres i bemærkninger. DV forbeholder sig ret til at sortere i indsendte data.

Dansk Varmblod
Vilhelmsborg Alle 1
8320 Mårslet

Cvr: 26682312

Tilmeldte
Tilmeldingsfrist
06.08.2023
Tidspunkt
20.08.2023 kl. 08.00 - 20.08.2023 kl. 16.00
Sted
Brønderslev Rideskole
Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram