Klubmodul henter siden
Reg. 3, Følskue spring og dressur Stutteri Ask
Tilmeldingsfrist er overskredet

Tilmelding til Dansk Varmblods følskue af dressur- og springbetonede føl samt eksteriørkåring af hopper med føl tilmeldt følskuet hos Stutteri Ask

Information om arrangementet:
Vær opmærksom på at føllets registrerede ejer skal være medlem af Dansk Varmblod for at stille til kåringer og besigtigelser. Er tilmelder ikke ejer, noteres ejeren under bemærkninger. Navnet skal være det navn eller stutterinavn, som ejer er registreret med i Dansk Varmblods medlemsdatabase.

Føllets bedømmelse sendes automatisk efter fremvisningen til den mail, der er tilknyttet den registrerede ejer i Hestedatabasen. Det er derfor vigtigt at have opdateret ejerforhold og mailadresse hos Seges når du tilmelder. Den registrerede ejer kommer til at stå som fremstiller.

NYT: Føllene skal ikke som tidligere meldes til iagttagelse til auktion. Auktionsudvalget er til stede ved alle følskuer og iagttager alle føl. Auktionsudvalget henvender sig på dagen til de føl de ønsker med på Elitefølauktionen. Alle er velkomne til at tage kontakt til Auktionsudvalget på dagen. 

Kontaktperson for regionen:
Navn: Vibeke Jørgensen
Tlf:29498728
Mail: virynkeby@hotmail.com

Opstaldning:
Ønsker du boks i forbindelse med arrangementet skal dette lejes igennem Stutteri Ask.
Kontakt person i forbindelse med opstaldning: Betina Møller, Stutteri Ask, tlf: 21227965 eller mail: bmj@stutteriask.dk

Pris: 725 kr.

Boks bestilles online HER


 

Beløbet er inkl. moms.

Hoppestammer:
I onlinekataloget bliver der noteret præstationer i hoppestammen hos den enkelte hoppe. Info hertil kommer fra Hestedatabasen. Det er således resultater opnået i dansk regi, vi har tilgang til.

Er der internationale resultater opnået af afkom efter mor, mormor eller oldemor svarende til min. B-status, kan det noteres i bemærkninger og dokumentation sendes til lr@varmblod.dk. B-/A-/S-status opnået i indeværende år er ikke altid opdateret i hestedatabasen. Har I viden om ændret status i afkom, kan disse også noteres i bemærkninger. DV forbeholder sig ret til at sortere i indsendte data.

Dansk Varmblod
Vilhelmsborg Alle 1
8320 Mårslet
Cvr: 26682312

Tilmeldte
Tilmeldingsfrist
23.07.2023
Tidspunkt
06.08.2023 kl. 08.00 - 06.08.2023 kl. 16.00
Sted
Stutteri Ask
Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram