Dansk Varmblods Hingsteliste - SPRINGNING

Hingstelisten er et godt redskab for hoppe-ejeren der søger en hingst og for alle andre der blot vil holde sig orienteret om Dansk Varmblods hingste.

I Hingstelisten er hver hingst præsenteret med Navn, registreringsnummer og direkte link til Hestedata, hvor man kan finde endnu flere oplysninger om hingsten, hans konkurrenceresultater, afkom, uddybende info om indekstallene mm.

Desuden er der direkte link til hingsteholderens hjemmeside, hvis yderligere information om bedækningsrater mm. ønskes og selvfølgelig op til flere billeder.

Hingstelisten indeholder pt. alle hingste tilmeldt dette bedækningsår.

Hingstene tilmeldes ofte først i løbet af foråret (marts-maj), hvorfor man først herefter kan se hvilke hingste der reelt er tilmeldt året liste.

De kårede hingste skal hvert år tilmeldes Dansk Varmblods hingsteliste. Der kommer en ny hingsteliste hvert år og den er klar primo april.

OBS: Vær opmærksom på, at den hingst du vælger at benytte, skal stå på Dansk Varmblods hingsteliste i ifolingsåret, da du ellers kan få ekstra omkostninger i form af gebyrer i forbindelse med at få registreret afkom som et Dansk Varmblods føl.

Vær opmærksom på at hingste i Stambogen ikke nødvendigvis er godkendt til avl i det aktuelle år, så tjek altid om de er tilmeldt Hingstelisten.


Hingstelisten for 2023 bliver løbende opdateret her på siden

ACTION MAN ASK Z (ET)
DVH 1244
F: ACTION MAN ASK Z (ET)

CARMARGUE
DVH 895
F: CASSINI II 

CASSADO ASK
DVH 1279
F: CASALL 

CHARMOUR PH
DVH 1312
F: CABACHON

CI CI SENJOR ASK
DVH 1010
F: CASSINI I 

FAVORIT ASK
DVH 1035
F: DIAMANT DE SEMILLY 

HØGHOLM'S COBRA ONE
DVH 950
F: CAPE TOWN S. 

JEWEL ASK Z
DVH 1325
F: JAGUAR VAN PAEMEL 

LIONELL
DVH 571
F: LEONID 

TODT UN PRINCE ASK
DVH 1186
F: BALOUBET DU ROUET 

VONG'S BRUNELLO
DVH 1278
F: BALOU 


Nyheder

Sponsorer