PRÆCISERING AF VACCINEREGLER FOR ELITESKUET OG ELITEFØLAUKTION UNDER
ECCO FEI World Championships Herning – Denmark 2022

Dansk Varmblods vaccineregler, ved alle afholdte Dansk Varmblods arrangementer, har altid været at følge Dansk Rideforbunds vaccineregler. Ændringer gældende kun for KRAFFT eliteskue 2022

Dansk Varmblods Eliteskue 2022 underlægges det internationale rideforbund FEI’s regler om vaccination, og derfor skal man som udstiller være opmærksom på, at alle heste ved det internationale stævne skal være vaccineret i forhold til FEI’s regler.

Det anbefales dog ikke at vaccinere føl, før de er 6 måneder gamle, og yngre føl anses for at være vaccineret igennem deres mødre. 

For føllenes mødre og alle andre hopper på eliteskuet (2-års såvel som 3-års og ældre hopper) gælder det, at de skal være vaccineret i henhold til FEI’s regler, hvilket omfatter booster-vaccinationen. Det betyder, at de skal have 1. vaccination og 3 uger derefter 2. vaccination, og seks måneder senere 3. vaccination (booster-vaccination), såfremt de er nået til datoen for booster-vaccination. Er hopper regelmæssigt vaccineret uden booster, skal de vaccineres forfra for at kunne møde op til eliteskuet. 

Det vil sige, at hopper der ikke er vaccineret i henhold til FEI´s regler, skal som minimum have 1. vaccination og 3 uger senere 2. vaccination. Derefter skal der gå minimum 7 dage, inden de må møde op på stævnepladsen. Vaccination efter gamle regler gælder ikke. Det er altså ikke en forudsætning at hoppen når at få booster vaccinen inden hoppen møder op på stævnepladsen. Booster gives efter 6 mdr fra 2. vaccine og er en forudsætning for at hoppen overholder gældende vaccinationsregler efterfølgende.

Hvis dette ikke overholdes ved ankomst kan hestene ikke entrere på pladsen og dermed ikke deltage i KRAFFT Eliteskue eller Elitefølauktionen


Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram