Klubmodul henter siden
Reg 1, 2-års hopper dressur Vallensbæk
Tilmeldingsfrist er overskredet

Tilmelding til Dansk Varmblods besigtigelse af 2-års dressurbetonede hopper hos Vallensbæk Ridecenter

Information om arrangementet:
Vær opmærksom på at hoppens registrerede ejer skal være medlem af Dansk Varmblod for at stille til kåringer og besigtigelser. Er tilmelder ikke ejer, noteres ejeren under bemærkninger. Navnet skal være det navn eller stutterinavn, som ejer er registreret med i Dansk Varmblods medlemsdatabase.

Hoppens bedømmelse sendes automatisk efter fremvisningen til den mail, der er tilknyttet den registrerede ejer i Hestedatabasen. Det er derfor vigtigt at have opdateret ejerforhold og mailadresse hos Seges når du tilmelder. Den registrerede ejer kommer til at stå som fremstiller.

Kontaktperson for regionen:
Trine Hermansen
Mail: hillock@mail.dk
Tlf: 21 76 83 35

Opstaldning:
Ønskes der boks på dagen, bestilles den ved tilmelding her på siden og koster 700 kr.

Kontaktperson opstaldning:
Dorte Andersen
Mail: dorte@stalda.dk
Tlf: 40 15 72 50

Hoppestammer:
I onlinekataloget bliver der noteret præstationer i hoppestammen hos den enkelte hoppe. Info hertil kommer fra Hestedatabasen. Det er således resultater opnået i dansk regi, vi har tilgang til.
Er der internationale resultater opnået af afkom efter mor, mormor eller oldemor svarende til min. B-status, kan det noteres i bemærkninger og dokumentation sendes til ap@varmblod.dk. B-/A-/S-status opnået i indeværende år er ikke altid opdateret i hestedatabasen. Har I viden om ændret status i afkom, kan disse også noteres i bemærkninger. DV forbeholder sig ret til at sortere i indsendte data.

Beløbet er inkl. moms

Dansk Varmblod
Vilhelmsborg Alle 1
8320 Mårslet
Cvr: 26682312

Tilmeldte
Tilmeldingsfrist
30.07.2023
Tidspunkt
13.08.2023 kl. 08.00 - 13.08.2023 kl. 16.00
Sted
Vallensbæk Ridecenter
Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram