Klubmodul henter siden
Reg. 6, Følskue spring og dressur Ikast
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.

Tilmelding til Dansk Varmblods følskue af dressur- og springbetonede føl samt eksteriørkåring af hopper hos Ikast Rideklub

Information om arrangementet:
Vær opmærksom på at føllets registrerede ejer skal være medlem af Dansk Varmblod for at stille til kåringer og besigtigelser. Er tilmelder ikke ejer, noteres ejeren under bemærkninger. Navnet skal være det navn eller stutterinavn, som ejer er registreret med i Dansk Varmblods medlemsdatabase.

Føllets bedømmelse sendes automatisk efter fremvisningen til den mail, der er tilknyttet den registrerede ejer i Hestedatabasen. Det er derfor vigtigt at have opdateret ejerforhold og mailadresse hos Seges når du tilmelder. Den registrerede ejer kommer til at stå som fremstiller.

NYT: Føllene skal ikke som tidligere meldes til iagttagelse til auktion. Auktionsudvalget er til stede ved alle følskuer og iagttager alle føl. Auktionsudvalget henvender sig på dagen til de føl, de ønsker med på Elitefølauktionen. Alle er velkomne til at tage kontakt til Auktionsudvalget på dagen. 

Kontaktperson for regionen:
Lene Gadgaard
Mail: lene.gadgaard@gmail.com
Tlf: 30 29 99 35

Opstaldning:
Pris: 600 kr. Senere end 10 dage før arrangementet er prisen 700 kr.
Når beløbet er indbetalt til konto, er boksen reserveret. Inden 10 dage før på konto 7740-1408420.
Senere end 10 dage før arrangementet, skal man ringe til klubben og høre om det er muligt, hvis der er ledige bokse.
Kontakt for opstaldning: Ikast Rideklub. Tlf: 20 61 28 27

Beløbet er inkl. moms.

Hoppestammer:
I onlinekataloget bliver der noteret præstationer i hoppestammen hos den enkelte hoppe. Info hertil kommer fra Hestedatabasen. Det er således resultater opnået i dansk regi, vi har tilgang til.
Er der internationale resultater opnået af afkom efter mor, mormor eller oldemor svarende til min. B-status, kan det noteres i bemærkninger og dokumentation sendes til ap@varmblod.dk. B-/A-/S-status opnået i indeværende år er ikke altid opdateret i hestedatabasen. Har I viden om ændret status i afkom, kan disse også noteres i bemærkninger. DV forbeholder sig ret til at sortere i indsendte data.

Dansk Varmblod
Vilhelmsborg Alle 1
8320 Mårslet

Cvr: 26682312
Tilmeldte
Tilmeldingsfrist
30.07.2023
Tidspunkt
13.08.2023 kl. 08.00 - 13.08.2023 kl. 16.00
Sted
Ikast Rideklub
Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram