Klubmodul henter siden
Reg 4, Følskue Esbjerg Rideklub
Tilmeldingsfrist er overskredet

Information om arrangementet:
Vær opmærksom på at føllets registrerede ejer skal være medlem af Dansk Varmblod for at stille til kåringer og besigtigelser. Er tilmelder ikke ejer, noteres ejeren under bemærkninger. Navnet skal være det navn eller stutterinavn, som ejer er registreret med i Dansk Varmblods medlemsdatabase.

Føllets bedømmelse sendes automatisk efter fremvisningen til den mail, der er tilknyttet den registrerede ejer i Hestedatabasen. Det er derfor vigtigt at have opdateret ejerforhold og mailadresse hos Seges når du tilmelder. Den registrerede ejer kommer til at stå som fremstiller.

NYT: Føllene skal ikke som tidligere meldes til iagttagelse til auktion. Auktionsudvalget er til stede ved alle følskuer og iagttager alle føl. Auktionsudvalget henvender sig på dagen til de føl de ønsker med på Elitefølauktionen. Alle er velkomne til at tage kontakt til Auktionsudvalget på dagen. 

Arrangementet afholdes indendørs.

Afkomssamling

Tilmelding sker på mail til Lene Rasmussen på lr@varmblod.dk med angivelse af stamhoppens navn og ID-nummer samt afkoms navne og ID-numre. Prisen er kr. 500,- eks. moms (kr. 625,- inkl. moms) som overføres til mobilepay 53446 eller bank-overførsel til Middelfart Sparekasse, konto-nr.: 1687 3230849764.

Opstaldning:

Opstaldning bestilles over klubmodul samtidig med tilmelding til følskuet. Er der specifikke ønsker meddeles disse til Stine Thestrup, stinethestrup@hotmail.com ?

 Såfremt der ønskes overnatning, er det muligt i teltstald, ønskes overnatning skal dette meddeles senest 2 dage inden ankomst. 

Kontaktpersoner følskue: 

 Stine Thestrup, mail: stinethestrup@hotmail.com tlf: 26533395

Ole Magnus Jensen,  mail: OMJ@AVN.DK tlf:  23748221

 


 

 

Tilmeldte
Tilmeldingsfrist
16.07.2023
Tidspunkt
30.07.2023 kl. 08.00 - 30.07.2023 kl. 16.00
Sted
Esbjerg Rideklub
Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram