Ændringer i Dansk Varmblods avlsledelse for dressur

Der er fratrædelser i Dansk Varmblods avlsledelse i dressur. Og over de kommende uger vil der være fokus på at sætte et stærkt, fremtidssikret hold af kompetente dommere. 


Berider Bjarne Nielsen har valgt at træde ud af avlsledelsen i dressur efter 17 år som dommer i forbundet. Bjarne Nielsens kompetencer som træner af dressurheste og –ryttere gennem mange år, har han bragt med ind i jobbet i avlsledelsen. Det har bibragt værdifuld viden, som har været en vigtig brik i den positive udvikling avlen af Dansk Varmblods dressurheste.

Samtidig har talsmand for dressurkommissionen, dyrlæge Johnny Sørensen valgt at trække sig fra avlsledelsen og dermed også fra opgaven som talsmand for avlsledelsen for dressur. Det sker grundet stort arbejdspres, men forbundet og avlerne vil fortsat have glæde af Johnnys store viden og kompetencer, da han forbliver på dommerlisten.

Berider Dennis Fisker, der var aspirant til avlsledelsen i dressur, valgte efter Dansk Varmblods Hingstekåring i Herning at trække sig fra opgaven, da det tidsmæssigt blev for krævende i forhold til hans job som landstræner i Dansk Ride Forbund. 

Dansk Varmblods ledelse er i fuld gang med at sammensætte et fremtidssikret hold af kompetente dommere i avlsledelsen for dressur, som kollegaer til Vicky Nortvig.

Dansk Varmblods formand Jan Pedersen udtaler: ”Vi har mange, meget kompetente dommere og beridere herhjemme, og jeg er overbevist om, at vi kan sammensætte et stærkt hold, der kan være med til at understøtte den positive udvikling i Dansk Varmblod.”

Der er ingen ændringer i avlsledelsen for springning, hvor berider Johnny Hansen er talsmand og avlsledelsen består af Signe Wiese, Bo K. Møller og aspirant Allan Blomgren.Foto: Ridehesten.com


Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram