DV-hoppe på World Cup-finalekurs for USA

Ryttere i fire World Cup-ligaer kæmper for vigtige points til finalen i Riyadh, og med to kvalifikationssejre ser det lyst ud for Benjamin Ebeling på DV-hoppen Indeed

 Benjamin Ebeling og DV-hoppen Indeed. Foto: Ridehesten.com

USA’s Benjamin Ebeling, 24 år har sat 40 vigtige World Cup-points på kontoen efter sejr i både Devon (29. september) og Myakka City, Florida (21. oktober) med DV-hoppen Indeed e. e. Blue Hors Hotline/ De Niro (opdr. Eva Ebbe og Steffen Hovedskov). Benjamin Ebeling og Indeed topper ranglisten i den Nord Amerikanske liga med 40 points, der er tre pladser i spil til finalen i Riyadh i april fra denne liga.

Ved stævnet i Myakka City var Benjamins far Jan Ebeling til start på 13-årige Jubi’s Tenacity e. Tailormade Temptation/ Blue Hors Don Schufro (opdr. Judy og Birger Jensen) og de sejrede i Grand Prix Special.

Efter sejren i Devon talte Benjamin Ebeling med begejstring om sin danske hoppe: ”Hun taler for sig selv, vi har udviklet et godt partnerskab, og vi har brugt meget tid sammen, prøvet og fejlet, og fejl er virkelig en del af rejsen for at nå succeser som disse. Hun har været i familien, ejet af Vantage Equestrian Group II, LLC i fem år, og jeg har været så heldig at have redet hende i to år. Jeg er virkelig taknemmelig og heldig for at have ejerne af Vantage, der støtter mig," fortsatte Ebeling. “Jeg håber, at de tredive minutter med at pleje og massere hende før ridtet var nok. Jeg føler virkelig, at det at bruge tid sammen med hende i stalden inden ridtet fortsætter med at udvikle vores partnerskab,” fortæller Ebeling, som siger han nogen gange synger og danser for hende i stalden, og at hun er en speciel hest, som har brug for et bånd til sin rytter.

Der er otte World Cup-kvalifikationer tilbage i den nordamerikanske liga, fire i Californien og fire i Florida. 

 Bjergagergaards Indeed blev Bedste Hoppe efter sadelkåringen i region 2 - hun ses her på dagen med opdrættere Eva Ebbe og Steffen Hovedskov samt Hans Jørgen Hoeck, som fremviste hoppen på dagen. Foto: Ridehesten.com

Sølvmedaljehoppe

Hoppen, der herhjemme hed Bjergagergaards Indeed blev solgt til Sverige i 2014, hvorefter hun for fem år siden blev solgt til USA. Hoppen blev udnævnt til dagens bedste dressurbetonede hoppe ved sadelkåringen i Ringsted i 2011, og fik senere en opdrættermedalje i sølv ved Eliteskuet. Hun blev solgt til Hannell Dressage i Sverige, og i 2015 sluttede hoppen på en 4. plads i det svenske 7-års championat redet af Marie Munters.

I 2018 blev hoppen solgt til familien Ebeling i USA, og samme år debuterede Jan Ebeling Indeed i Intermediaire med en sejr på 75% I 2022 var Indeed shortlisted til USA’s VM hold i Herning, nu under Benjamin Ebeling. 

 

Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram