Flot resultat i klassen for 5-års ved UVM

Igen i finalen for 5-års heste blev vi vidne til flot ridning og meget velspringende Dansk Varmblods-heste, som sprang sig til et mere end godkendt resultat

Konstantin Deeken Künnemann og Skavhøjs Cohen. Foto: Ridehesten.com


Holdleder Bo K. Møller er med rette stolt og tilfreds med de danske ryttere og Dansk Varmblodsheste ved WBFSH Studbooks Jumping Global Champions Trophy i Holland. Dansk Varmblods ryttere og heste kom til 5-års finalen med det 4. bedste resultat blandt 10 avlsforbund efter to kvalifikationer. I finalen blev Dansk Varmblod repræsenteret af Skavhøjs Cohen e. Cornet Obolensky/Coronado (opdr. Frans Sunesen og Christel Krøyer) redet af Konstantin Deeken Künnemann. Skavhøjs Cohen sprang sikkert på den 1,30 m store og meget udfordrende bane som både rummede dobbeltkombination, trekombination, overbygger lille vand, smalle planker, og i det hele taget var væsentlig større og mere teknisk, end de danske heste har oplevet hjemme. Det blev til et enkelt, let nedslag. 

Anni Pape og Babette Ask. Foto: Ridehesten.com

Anni Pape og Babette Ask e. Bøgegårdens Apollo/Clarimo (opdr. Stutteri Ask) fik to nedslag, og fik samtidig vist masser af kvalitet på de vanskelige linjer. Det samme var tilfældet for Hamilton Vest DWB e. Halifax van het Kluizebos/Chaman (opdr. Stald Vestergård) igen sprang hingsten med vældigt overskud og fokus under Christian Petersen, men den smalle, brune planke, som kostede flere nedslag, faldt også for Christian og Hamilton Vest DWB. Med 16 fejl sluttede Dansk Varmblod på 6. pladsen efter Hann, Zang, AES, BWP og ISH.

Christian Petersen og Hamilton Vest DWB. Foto: Ridehesten.com

Bo K. Møller var ikke utilfreds med det danske resultat, det var til mere end godkendt, bemærker han, og understreger, at hestene tydeligt viste, at de ikke havde problemer med at springe den krævende bane.

Start- og resultatlister stævnet bliver livestreamet, man kan finde et link til det HER
Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram