Frida var fejlfri ved UVM i Valkensward

Det faldt ikke helt på plads for alle danske ryttere i 7-års kvalifikationen ved UVM, men for Frida Munk Lassen blev det til et fejlfrit ridt og en placering 

Frida Munk Lassen og Kirkelodgaards Ci Ci Chopin. Foto: Ridehesten.com

Den anden kvalifikation for de 7-årige heste inden morgendagens finale ved WBFSH Studbooks Jumping Global Champions Trophy resulterede i en enkelt fejlfri runde til Dansk Varmblod. Det var Frida Munk Lassen og Kirkelodgaards Ci Ci Chopin e. Ci Ci Senjor Ask/ Casir Ask (opdr. Charlotte Schiøler), som susede gennem banen uden en eneste fejl og i en tid, som gav hende en 8. plads i klassen.

Banen for de 7-årige heste på forhindringshøjde 1,40 m med to dobbeltspring og en ansselig oxer som sidste forhindring, gav selv de internationale topryttere lidt hovedbrud. 12 ryttere ud af et felt på 46 var fejlfrie. 

Rikke Andersen og Twillight. Foto: RIdehesten.com

Rikke Andersen har to heste med i 7 års klassen, den ene mangler lidt rutine på dette niveau, og da hun red CiCi-Top e. Cicero Z/Numero Uno (opdr. Lykkegaard Aps) mod en lodret over vandgrav, blev det lige lidt for skræmmende for CiCi-Top, der måtte udgå. 

Rikke Andersen var fejlfri i første kvalifikation med Twillight e. Favorit Ask/ Lambrusco Ask (opdr. Bøje Aagaard Pedersen), men i dag blev det til to nedslag, mens Stephen Lohoar med Syvhøjegårds Long Legs DWB e. Party Dance/Favorit Ask (opdr. Niels Osterland) lige fik en hov på en lodret, og måtte indkasserer ærgerlige 4 fejl. 

 Stephen Lohoar med Syvhøjegårds Long Legs DWB. Foto: Ridehesten.comStart- og resultatlister stævnet bliver livestreamet, man kan finde et link til det HER


Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram