Hingsteføl fra hingstefamilier på auktion

Dansk Varmblod sætter 15 udvalgte føl på auktion i Herning - DWB World Cup Foal Auction, og i kollektionen er der flere føl, som kommer fra hoppestammer, der har produceret kårede hingste

 Foto: Ridehesten.com

Under World Cup-stævnet i Herning, inviterer Dansk Varmblod til DWB World Cup Foal Auction, en følauktion med 15 udvalgte føl. Her har interesserede mulighed for at byde på føl, der har potentiale til at blive fremtidige sports- og avlsheste.

Føllene sættes under hammeren lørdag den 21. oktober kl. 17.30 i MCH Messecenter Herning. Det er Blue Hors Arena som danner rammen om DWB World Cup Foal Auction, men allerede torsdag den 19. oktober fra kl. 17.00 kan man byde på føllene online. Kollektionen rummer hingsteføl af fremragende dressurafstamning.

I det følgende præsenterer vi fire, maskuline hingsteføl, som har det til fælles, at de kommer fra hoppestammer, som tidligere har givet kårede eller avlsgodkendte hingste. 

 Se hele kollektionen HER


Katalog 32 Hakuna Matata LBG e. Blue Hors St. Schufro/Blue Hors Hotline. Et super lækkert og tiltalende hingsteføl med gangarter i topklasse, hvor især hans galop er forbilledlig. I hans afstamning finder man bl.a. den norsk-kårede hingst Treldegårds Santino, og flere elitehopper, A- og B-heste.

 

Katalog 38 Fellini Rose e. Delorean/Florencio I. Et vidunderligt funktionelt hingsteføl med en utrolig dejlig bevægelse og op-ad-bakke tendens. Han er velbygget og har et skønt udtryk.  I hoppestammen finder man elitehopper i tre led samt præmiehingsten Baunehøjens Jackson.

 

Katalog 40 Goomong B.B. King e. Blue Hors Baron/Imperio. Kvalitets hingsteføl med stort gangartspotentiale. Han er udtryksfuld, ultra smidig, elastisk og bevæger sig med en besnærende overlegen selvfølgelighed. I stammen finder man en kåret hingst, samt Grand Prix- heste og en UVM deltager. 


Katalog 45 Biraldo e. Be Sure/Blue Hors Zack. Her er gangater og udstråling i top, i kombination med et velfungerende eksteriør. Hans moderstamme er særdeles præstationsstærk med flere kårede og godkendte hingste som: Guldmedaljehingsten Blue Hors Zackerey, Overgaards Za rak, Tailormade Zacksu og  Zacman M.

 


Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram