Kommende springstjerner på auktion?

Under DWB World Cup Foal Auktion i Herning er der i kollektionen fire føl af fremragende springafstamning – staldens kommende stjerne?

 Foto: Ridehesten.com

Siden 2004 har Dansk Varmblods avl været disciplinopdelt i springning og dressur. Det er fortsat sådan, at langt de fleste heste avlet i forbundet, er dressurheste. Der er heldigvis en række passionerede avlere, som avler springheste i forbundet. Og selvom antallet af fødte føl ikke tåler sammenligning med de udenlandske forbund, så avles der springheste af særdeles høj kvalitet herhjemme.

Avlerne af springheste har fingeren på pulsen i forhold til, hvad rytterne efterspørger, og hvilke hingste, der leverer ekstraordinære afkom. I kollektionen af heste på DWB World Cup Foal Auction i Herning lørdag den 21. oktober, er der fire føl af springafstamning. Og det er helt særlige føl, avlerne sætter under hammeren i forbindelse med World Cup-stævnet i MCH Messecenter Herning.

Der bliver åbnet for online bud torsdag den 19. oktober kl. 17.00, og selve auktionen finder sted i Blue Hors Arena M lørdag den 21. oktober kl. 17.30.

Se hele kollektionen HER

Undercover by CK. Foto: Ridehesten.com

Katalog 34 Undercover by CK e. Utamaro d’Ecaussines Z/Cabrio van de Heffinck er et særdeles tiltalende hingsteføl med lynhurtige reaktioner. Føllet mor er halvsøster til de to S-heste Lord Holstein og Miss Holsteins Manifique, og i stammen finder man flere S-heste og hopper, der har præsteret på højeste internationale niveau. Samtidig er både mormor og oldemor elitehopper.

 

 Gadgaards Carto. Foto: Ridehesten.com

Katalog 35 Gadgaards Carto e. Carrera VDL/Godsend du Reverdy er et ædelt og smart hingsteføl, som i sin hoppestamme både rummer sportsresultater og kårede hingste. Mor og mormor er elitehopper og i stammen findes mange S-heste bl.a. Puma HS der deltog ved EM i år med spanske Sergio Alvarez Moya.

 

El Rey H.A.P. Foto: Ridehesten.com

Katalog 43 er hingsteføllet El Rey H.A.P. e. El Barone III Z/Van Gogh – det velbyggede hingsteføl med den store udstråling er ud af en stærk præstationsafstaming hvor både mormor og oldemor er elitehopper og selv har præsteret i sporten på højeste niveau. Mor er mor til den kårede hingst Gracieux H.A.P.

 Skovsro's Double Trouble. Foto: Ridehesten.com

Katalog 44 Skovsro’s Double Trouble e. Diarado/Baloubet du Rouet er et super-smart hingsteføl, en rigtig sportsmodel, der har en international topafstamning, og desuden rummer stammen adskillige sportsheste bl.a. de to Grand Prix-heste Acapulco Standford og Joli Coeur der har gået 160 cm med hhv. Manuel Fernandez Saro og Franke Sloothaak i sadlen.

 


Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram