Nu åber billetsalget til Hingstekåringen

I dag kl. 16.00 åbner billetsalget til Dansk Varmblods Hingstekåring 2024 i MCH Messecenter Herning fra den 6.-10. marts

Billetsalget til Dansk Varmblods Hingstekåring den 6. - 10. marts 2024 åber i dag kl. 16.00. Det nu du skal sidde klar for at sikre dig billetter til årets hestearrangement. Dansk Varmblods Hingstekåring med internationale konkurrencer i dressur og springning, to ekseptionelle gallashows og en gigantisk udstyrsmesse Hest & Rytter med meget mere har ikke sin lige i Europa. År efter år tiltrækker det store event tusindvis af publikummer til Herning for at opleve fantastiske hingste og nyde den helt specielle atmosfærde, Dansk Varmblods skaber i det store messecenter. 

Dansk Varmblods Hingstekåring i Herning har været afviklet siden 1980, og publikum kan se frem til en oplevelse af de helt særlige i det tre opvisningshaller samt det store messeområde. 

Du kan læse meget mere på Dansk Varmblods nye hjemmeside for hingstekåringen: dvevent.dk og det er også på dette site, du kan bestille dine billetter. 

Bestil billetter HERHold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram